Menu

Verkoopmakelaar

Verkopen in de huidige tijd

In de afgelopen tijd is in ons dagelijks leven nogal veranderd. Wij kunnen ons voorstellen dat u zich afvraagt of het juist wel of niet het goede moment is om uw woning te verkopen. Het eerlijke antwoord is dat niemand het écht weet. Wel kunnen wij aangeven wat wij in de markt zien. Dat is heel positief, veel woningen worden op dit moment verkocht en aangekocht. De markt lijkt gewoon door te gaan.

Ons team behaalt de beste verkoopresultaten

Wat de marktomstandigheden ook zijn, wij verkopen uw woning tegen de beste condities. Met onze full-service aanpak (van de brochure tot aan de bezichtigingen en van prijsonderhandelingen tot de koopakte) en op maat gemaakte verkoopstrategie weten wij telkens weer de hoogste verkoopprijzen te realiseren voor onze klanten.

KENNIS VAN DE MARKT

Of het nu gaat om een eengezinswoning, een appartement of een monument; wij kennen de markt als geen ander en zijn actief in ieder segment in Dordrecht / Rotterdam e.o.

TARIEVEN

Wij komen vrijblijvend en kosteloos bij u langs om u te voorzien van een goed onderbouwd prijsadvies en een op maat gemaakte verkoopofferte.

Tijdens het verkooptraject van een woning wordt onderscheid gemaakt tussen opstartkosten en de courtage. Hoewel dit per woning verschilt – afhankelijk van de te volgen strategie en de courantheid – is het uitgangspunt:

• Opstartkosten € 350,- (A-status op funda.nl en professionele woningpresentatie).
• Courtage 1% van de koopsom (met een minimum van € 2.000,-).
• No cure, no pay! Alleen bij een definitieve verkoop, bent u aan ons kosten verschuldigd.

Zijn wij de juiste makelaar voor jou?

We beginnen met een vrijblijvend kennismakingsgesprek van ongeveer 45-60 minuten. Na de kennismaking beslis je zelf of je met ons wilt samenwerken. We nodigen je van harte uit om een afspraak te maken en je te laten verrassen door onze service!

Aankoopmakelaar

binnenstad-dordrecht3Aankoopmakelaar met een realistisch advies

Als u op zoek bent naar een koopwoning, dan zijn er voldoende online mogelijkheden om huizen te zoeken en om bezichtigingen aan te vragen. Maar wat doet u als u een woning vindt die voldoet aan uw wensen en eisen?

Als u het ‘juiste gevoel’ krijgt bij het bekijken van ‘dé droomwoning’ dan is het heel menselijk om veel elementen rooskleuriger te zien dan ze in werkelijkheid zijn. Realiseer u dan wel dat de verkoopmakelaar van het huis maar één belang heeft en dat is een optimaal resultaat behalen voor zijn klant.

Neem uw eigen aankoopmakelaar mee om u goed te laten adviseren. Zo bent u zeker van een realistische kijk op de situatie en krijgt u onafhankelijk advies.

FULL-SERVICE AANKOOPMAKELAAR

• Een afspraak maken voor een bezichtiging en de reële waarde van de woning bepalen.
• U behoeden voor mogelijke financiële tegenvallers, denk hierbij aan:
– Vereniging van Eigenaren met schulden;
– Bouwtechnische mankementen;
– Mogelijke verontreinigingen;
– Negatieve ontwikkelingen conform het bestemmingsplan.
• Het bespreken en uitvoeren van een onderhandelingsstrategie.
• De controle op de koopakte en alle bijbehorende van belang zijnde documenten.
• Controle notarisstukken en begeleiding naar de notaris ten behoeve van de overdracht.
• Eindinspectie op de dag van de overdracht.
• Nazorg als u nog hulp of advies nodig heeft.

TARIEF

• Onze dienstverlening is op basis van no cure, no pay.
• Volledige aankoopbegeleiding voor een vaste courtage van € 2.000,- incl. BTW.

Taxatie

 

nwwi

DE TAXATEUR DIE UW WONING OP WAARDE KAN SCHATTEN

Een taxatie kan nodig zijn voor bijvoorbeeld de financiering van een woning rond te krijgen, voor een erfenis of om bij onderhandeling over de aankoop van een woning sterker te staan.

Welke reden u ook heeft om een woning te willen laten taxeren, het Team van Home 4 You Makelaars helpt u graag. De taxaties worden altijd uitgevoerd conform de strenge validatie eisen van het NWWI of de Taxateurs Unie. Hierdoor weet u zeker dat uw taxatie aan alle eisen en wettelijke regels voldoet!

Tarieven

• Alle gevalideerde woningtaxaties via de NWWI of de Taxateurs Unie voor een vast bedrag van € 495,- incl. BTW (ongeacht de woningwaarde).
• Voor een NWWI gevalideerd taxatierapport met marktwaarde na verbouwing rekenen wij € 50,- incl. BTW extra.
• Tarief is inclusief alle bijkomende kosten (leges, kadaster, verschotten en administratiekosten).
• Indien benodigd voor de hypotheek is de nota fiscaal aftrekbaar.

Meer informatie?

Laat uw gegevens achter op ons formulier. U kunt ons ook bellenmailen of app-en.

Verhuurmakelaar

Verhuren van uw woning via Home 4 You verhuur

Een leegstaande woning is een kostenpost. Zaak om zo snel mogelijk een huurder te vinden. Betrouwbaar, passend bij het door u gewenste profiel. Want het gaat om uw woning. Kortom: zorgvuldig en snel.

Bij de verhuur van een woning komt veel kijken. Enerzijds regels van de huidige hypotheekverstrekker, anderzijds bescherming van mogelijke huurders, maar ook wettelijke verplichting die elke verhuurder heeft. Daarnaast is het onderhoud en beheer van de woning ook een aandachtspunt.

Met onze kennis en ervaring op de onroerendgoedmarkt in de regio Drechtsteden en Rijnmond, aangevuld met ons enthousiasme, verhuurt u zorgeloos uw woning. Aan de hand van een uitgebreid bestand met woningzoekenden kunnen wij voor u de juiste kandidaat vinden. Uiteraard wordt deze kandidaat door ons vooraf gescreend tijdens een persoonlijk gesprek aan de hand van identiteitspapieren, werkgeversverklaringen, andere eventueel relevante gegevens en het door u vooraf aangegeven profiel.

Mochten wij eventueel niet direct beschikken over de juiste kandidaat, dan gaan wij via onze communicatiekanalen aan de slag om zo snel mogelijk een kandidaat huurder te vinden.

MEER INFORMATIE?

Laat uw gegevens achter op ons formulier. U kunt ons ook bellenmailen of app-en.

Gratis verkoopadvies

Op het moment dat u uw woning in de verkoop wilt zetten, heeft u geen officieel taxatierapport nodig. U kunt dan ook kiezen voor een gratis verkoopadvies. Deze waardebepaling biedt voldoende houvast voor het vaststellen van de vraagprijs.

U kunt bij Home 4 You Makelaars vrijblijvend een verkoopadvies aanvragen. Wij komen graag bij u langs en geven u een eerlijk advies over de waarde van uw woning.

GRATIS VERKOOPADVIES – MAAK ER GEBRUIK VAN!

• Home 4 You Makelaars bezoekt uw woning (ook ’s avonds en op zaterdag).
• De gehele woning wordt opgenomen.
• De makelaar taxeert de reële marktwaarde van uw woning.
• Er worden tips gegeven om de woning aantrekkelijker te maken voor kopers.
• Reële inschatting met betrekking tot de verkoopopbrengst en verwachte verkooptijd.

 

NEEM DIRECT CONTACT OP VOOR MEER INFORMATIE