Menu

Verkoopmakelaar

Waarom zou u voor Home 4 you Makelaars kiezen?

Als u uw woning verkoopt, wilt u natuurlijk de beste makelaar. Iemand die de juiste waarde van uw woning bepaalt, een groot bestand heeft aan potentiële kopers en begrijpt hoe de markt in elkaar zit. Vanzelfsprekend. Maar hoe vindt u de beste makelaar? De oplossing ligt bij Home 4 You Makelaars.

Om het einddoel te bereiken lopen we graag buiten de bewandelde paden en zetten we net dat stapje extra dan traditionele makelaars. We bieden een full-service aanpak. Met de woning ‘onder de arm’ gaan we op zoek naar de juiste koper. Op kantoor, op straat, op de markt of in de kroeg, kopers zijn overal.

gratis waardebepaling en kennismaking

Wij komen graag bij u langs voor een geheel vrijblijvende waardebepaling en kennismaking. Kom ook gerust langs bij ons makelaarskantoor in Dordrecht!

opstartkosten

De tarieven variëren van € 0,- (gratis) tot € 600,-. De kosten ervan hangen af van de keuzes die u maakt m.b.t. professionele (lucht)fotografie, interactieve plattegronden, NEN 2580 meetrapport, 360 graden foto’s en woningvideo.

courtage

1% excl. 21% BTW van de gerealiseerde verkoopprijs (met een minimum van € 1.500,-).

no cure, no pay

Zolang uw huis niet is verkocht betaalt u geen courtage. Alleen bij succes, dus alleen bij een definitieve verkoop van uw woning, bent u aan ons courtage verschuldigd.


NEEM DIRECT CONTACT OP VOOR MEER INFORMATIE

Aankoopmakelaar

binnenstad-dordrecht3Aankoopmakelaar met een realistisch aankoopadvies

Als u op zoek bent naar een koopwoning, dan zijn er voldoende online mogelijkheden om huizen te zoeken en om bezichtigingen aan te vragen. Maar wat doet u als u een woning vindt die voldoet aan uw wensen en eisen?

Als u het ‘juiste gevoel’ krijgt bij het bekijken van ‘dé droomwoning’ dan is het heel menselijk om veel elementen rooskleuriger te zien dan ze in werkelijkheid zijn. Realiseer u dan wel dat de verkoopmakelaar van het huis maar één belang heeft en dat is een optimaal resultaat behalen voor zijn klant. Neem uw eigen aankoopmakelaar mee om u goed te laten adviseren. Zo bent u zeker van een realistische kijk op de situatie en krijgt u onafhankelijk advies.

FULL-SERVICE AANKOOPMAKELAAR

• een afspraak maken voor een tweede bezichtiging;
• de reële waarde van de woning bepalen;
• u behoeden voor mogelijke financiële tegenvallers (bijvoorbeeld: Vereniging van Eigenaren met schulden,
bouwtechnische mankementen, mogelijke verontreinigingen, negatieve ontwikkelingen conform het
bestemmingsplan);
• het bespreken en uitvoeren van een onderhandelingsstrategie;
• de controle op de koopakte en alle bijbehorende van belang zijnde documenten;
• controle notarisstukken en begeleiding naar de notaris ten behoeve van de overdracht;
• eindinspectie op de dag van de overdracht;
• nazorg als u nog hulp of advies nodig heeft.

TARIEVEN

 1. volledige aankoopbegeleiding voor een vaste courtage van € 1500,- excl. btw
 2. onze dienstverlening is op basis van no cure, no pay

Taxatie

 

nwwiEen taxatie kan nodig zijn om de financiering van een woning rond te krijgen of om bij onderhandeling over de aankoop van een woning sterker te staan. Welke reden u ook heeft om een woning te willen laten taxeren, het Team van Home 4 You helpt u graag. De taxaties worden altijd uitgevoerd conform de strenge validatie eisen van de NWWI of de Taxateurs Unie. Hierdoor weet u zeker dat uw taxatie aan alle eisen en wettelijke regels voldoet!

Wij zijn actief in de regio Drechtsteden en Groot-Rijnmond. Hieronder vallen onder andere de plaatsen Alblasserdam, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Dordrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Papendrecht, Ridderkerk, Rotterdam, Schiedam, Sliedrecht en Zwijndrecht.

Tarieven

 1. Alle gevalideerde woningtaxaties via de NWWI of de Taxateurs Unie voor een vast bedrag van € 400,- excl. btw (ongeachte de woningwaarde)
 2. Tarief is inclusief alle bijkomende kosten (leges, kadaster, verschotten en administratiekosten)
 3. Indien benodigd voor de hypotheek is de nota fiscaal aftrekbaar

Waardebepaling

Op het moment dat u uw woning in de verkoop wilt zetten, heeft u geen officieel taxatierapport nodig. U kunt dan ook kiezen voor een gratis waardebepaling. Deze waardebepaling biedt voldoende houvast voor het vaststellen van de vraagprijs.

U kunt bij Home 4 You Makelaars vrijblijvend een waardebepaling aanvragen. Wij komen graag bij u langs en geven u een eerlijk advies over de waarde van uw woning.

GRATIS WAARDEBEPALING – MAAK ER GEBRUIK VAN!

 1. Home 4 You Makelaars bezoekt uw woning (ook ’s avonds en op zaterdag)
 2. De gehele woning wordt opgenomen
 3. De makelaar taxeert de reële marktwaarde van uw woning
 4. Er worden tips gegeven om de woning aantrekkelijker te maken voor kopers
 5. Informatie over de verkoopmogelijkheden en kosten van uw woning
 6. Reële inschatting met betrekking tot de verkoopopbrengst en verwachte verkooptijd

 

NEEM DIRECT CONTACT OP VOOR MEER INFORMATIE