Menu

Verkoopmakelaar

Waarom zou u voor Home 4 you Makelaars kiezen?

Als u uw woning verkoopt, wilt u natuurlijk de beste makelaar. Iemand die de juiste waarde van uw woning bepaalt, een groot bestand heeft aan potentiële kopers en begrijpt hoe de markt in elkaar steekt. Vanzelfsprekend. Maar hoe vindt u de beste makelaar? De oplossing ligt bij Home 4 You Makelaars.

Om het einddoel te bereiken lopen we graag buiten de bewandelde paden en zetten we net dat stapje extra dan traditionele makelaars. We bieden een full-service aanpak. Met de woning ‘onder de arm’ gaan we op zoek naar de juiste koper. Op kantoor, op straat, op de markt of in de kroeg, kopers zijn overal.

gratis waardebepaling en kennismaking

Wij komen graag bij u langs voor een geheel vrijblijvende waardebepaling en kennismaking. Kom ook gerust langs bij ons makelaarskantoor in Dordrecht!

klanttevredenheid

In het klanttevredenheidsonderzoek scoort Home 4 You Makelaars zeer goed vanwege ‘de gedrevenheid, het enthousiasme en de vakkundigheid’. Daarnaast zet Home 4 You Makelaars moderne communicatiemiddelen in, waaronder: WhatsApp diensten. Allemaal ter bevordering van de verkoopbegeleiding.

geen opstartkosten

Uw woning gratis in de verkoop? Dat kan! Ondertussen ontvangt u ons volledige dienstenpakket: van de brochure tot aan de bezichtigingen en juridische afwikkeling koop. Wilt u graag gebruik maken van professionele fotografie en interactieve plattegronden? Dit bedraagt € 200,-. Een A-status op funda.nl met 360 graden foto’s en woningvideo behoren ook tot de mogelijkheden.

no cure, no pay

U kunt op ieder gewenst moment geheel kosteloos onze samenwerking beëindigen. Zolang uw huis niet is verkocht, betaalt u geen courtage. Alleen bij een definitieve verkoop van uw woning, bent u aan ons kosten verschuldigd.

1% COURTAGE

Ons tarief bestaat uit een percentage of een vast ‘all-in’ tarief. Dit is afhankelijk van de verkoopbaarheid (courantheid) en de prijsklasse van uw woning. Uiteraard spelen ook uw eigen wensen hierin een rol. Wanneer wij uw woning hebben gezien en uw wensen uiteen hebben gezet, dan zullen wij u een scherp voorstel doen.


NEEM DIRECT CONTACT OP VOOR MEER INFORMATIE

Aankoopmakelaar

binnenstad-dordrecht3Aankoopmakelaar met een realistisch aankoopadvies

Als u op zoek bent naar een koopwoning, dan zijn er voldoende online mogelijkheden om huizen te zoeken en om bezichtigingen aan te vragen. Maar wat doet u als u een woning vindt die voldoet aan uw wensen en eisen?

Als u het ‘juiste gevoel’ krijgt bij het bekijken van ‘dé droomwoning’ dan is het heel menselijk om veel elementen rooskleuriger te zien dan ze in werkelijkheid zijn. Realiseer u dan wel dat de verkoopmakelaar van het huis maar één belang heeft en dat is een optimaal resultaat behalen voor zijn klant. Neem uw eigen aankoopmakelaar mee om u goed te laten adviseren. Zo bent u zeker van een realistische kijk op de situatie en krijgt u onafhankelijk advies.

FULL-SERVICE AANKOOPMAKELAAR

• een afspraak maken voor een bezichtiging en de reële waarde van de woning bepalen;
• u behoeden voor mogelijke financiële tegenvallers (bijvoorbeeld: Vereniging van Eigenaren met schulden,
bouwtechnische mankementen, mogelijke verontreinigingen, negatieve ontwikkelingen conform het
bestemmingsplan);
• het bespreken en uitvoeren van een onderhandelingsstrategie;
• de controle op de koopakte en alle bijbehorende van belang zijnde documenten;
• controle notarisstukken en begeleiding naar de notaris ten behoeve van de overdracht;
• eindinspectie op de dag van de overdracht;
• nazorg als u nog hulp of advies nodig heeft.

TARIEVEN

  1. volledige aankoopbegeleiding voor een vaste courtage van € 1500,- excl. btw
  2. onze dienstverlening is op basis van no cure, no pay

Taxatie

 

nwwiEen taxatie kan nodig zijn om de financiering van een woning rond te krijgen of om bij onderhandeling over de aankoop van een woning sterker te staan. Welke reden u ook heeft om een woning te willen laten taxeren, het Team van Home 4 You helpt u graag. De taxaties worden altijd uitgevoerd conform de strenge validatie eisen van de NWWI of de Taxateurs Unie. Hierdoor weet u zeker dat uw taxatie aan alle eisen en wettelijke regels voldoet!

Wij zijn actief in de regio Drechtsteden en Groot-Rijnmond. Hieronder vallen onder andere de plaatsen Alblasserdam, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Dordrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Papendrecht, Ridderkerk, Rotterdam, Schiedam, Sliedrecht en Zwijndrecht.

Tarieven

  1. Alle gevalideerde woningtaxaties via de NWWI of de Taxateurs Unie voor een vast bedrag van € 400,- excl. btw (ongeachte de woningwaarde)
  2. Tarief is inclusief alle bijkomende kosten (leges, kadaster, verschotten en administratiekosten)
  3. Indien benodigd voor de hypotheek is de nota fiscaal aftrekbaar

Verhuurmakelaar

Verhuren van uw woning via Home 4 You verhuur

Een leegstaande woning is een kostenpost. Zaak om zo snel mogelijk een huurder te vinden. Betrouwbaar, passend bij het door u gewenste profiel. Want het gaat om uw woning. Kortom: zorgvuldig en snel.

Bij de verhuur van een woning komt veel kijken. Enerzijds regels van de huidige hypotheekverstrekker, anderzijds bescherming van mogelijke huurders, maar ook wettelijke verplichting die elke verhuurder heeft. Daarnaast is het onderhoud en beheer van de woning ook een aandachtspunt.

Met onze kennis en ervaring op de onroerendgoedmarkt in de regio Drechtsteden en Rijnmond, aangevuld met ons enthousiasme, verhuurt u zorgeloos uw woning. Aan de hand van een uitgebreid bestand met woningzoekenden kunnen wij voor u de juiste kandidaat vinden. Uiteraard wordt deze kandidaat door ons vooraf gescreend tijdens een persoonlijk gesprek aan de hand van identiteitspapieren, werkgeversverklaringen, andere eventueel relevante gegevens en het door u vooraf aangegeven profiel.

Mochten wij eventueel niet direct beschikken over de juiste kandidaat, dan gaan wij via onze communicatiekanalen aan de slag om zo snel mogelijk een kandidaat huurder te vinden.

NEEM DIRECT CONTACT OP VOOR MEER INFORMATIE

Gratis verkoopadvies

Op het moment dat u uw woning in de verkoop wilt zetten, heeft u geen officieel taxatierapport nodig. U kunt dan ook kiezen voor een gratis verkoopadvies. Deze waardebepaling biedt voldoende houvast voor het vaststellen van de vraagprijs.

U kunt bij Home 4 You Makelaars vrijblijvend een verkoopadvies aanvragen. Wij komen graag bij u langs en geven u een eerlijk advies over de waarde van uw woning.

GRATIS VERKOOPADVIES – MAAK ER GEBRUIK VAN!

  1. Home 4 You Makelaars bezoekt uw woning (ook ’s avonds en op zaterdag)
  2. De gehele woning wordt opgenomen
  3. De makelaar taxeert de reële marktwaarde van uw woning
  4. Er worden tips gegeven om de woning aantrekkelijker te maken voor kopers
  5. Reële inschatting met betrekking tot de verkoopopbrengst en verwachte verkooptijd

 

NEEM DIRECT CONTACT OP VOOR MEER INFORMATIE