Menu

Verkoopmakelaar

Verkopen in de huidige tijd

In de afgelopen tijd is in ons dagelijks leven nogal veranderd. Wij kunnen ons voorstellen dat u zich afvraagt of het juist wel of niet het goede moment is om uw woning te verkopen. Het eerlijke antwoord is dat niemand het écht weet. Wel kunnen wij aangeven wat wij in de markt zien. Dat is heel positief, veel woningen worden op dit moment verkocht en aangekocht. De markt lijkt gewoon door te gaan.

Ons team behaalt de beste verkoopresultaten

Wat de marktomstandigheden ook zijn, wij verkopen uw woning tegen de beste condities. Met onze full-service aanpak (van de brochure tot aan de bezichtigingen en van prijsonderhandelingen tot de koopakte) en op maat gemaakte verkoopstrategie weten wij telkens weer de hoogste verkoopprijzen te realiseren voor onze klanten.

KENNIS VAN DE MARKT

Of het nu gaat om een eengezinswoning, een appartement of een monument; wij kennen de markt als geen ander en zijn actief in ieder segment in Dordrecht / Rotterdam e.o.

TARIEVEN

Wij komen vrijblijvend en kosteloos bij u langs om u te voorzien van een goed onderbouwd prijsadvies en een op maat gemaakte verkoopofferte.

Tijdens het verkooptraject van een woning wordt onderscheid gemaakt tussen opstartkosten en de courtage. Hoewel dit per woning verschilt – afhankelijk van de te volgen strategie en de courantheid – is het uitgangspunt:

• Opstartkosten € 350,- (A-status op funda.nl en professionele woningpresentatie).
• Courtage 1% van de koopsom (met een minimum van € 2.000,-).
• No cure, no pay! Alleen bij een definitieve verkoop, bent u aan ons kosten verschuldigd.

Zijn wij de juiste makelaar voor jou?

We beginnen met een vrijblijvend kennismakingsgesprek van ongeveer 45-60 minuten. Na de kennismaking beslis je zelf of je met ons wilt samenwerken. We nodigen je van harte uit om een afspraak te maken en je te laten verrassen door onze service!

Zeer tevreden en snel ons huis verkocht met behulp van
Home 4 You Makelaars. Fijne samenwerking gehad, goed contact via App en telefonisch. Ook later op de avond werden onze vragen nog beantwoordt. Zeker aan te raden, we hebben er een fijn gevoel aan over gehouden.

Mevrouw S. Bakker

9,4

Gemiddeld Lees meer