Menu

Verkoopmakelaar

JE HUIS VERKOPEN VOOR DE BESTE PRIJS!

In de huidige woningmarkt is het niet moeilijk om een huis te verkopen. Maar de aller beste verkoopprijs krijgen is een ander verhaal. Met onze full-service aanpak (van de brochure tot aan de bezichtigingen, van prijsonderhandelingen tot de koopakte) en op maat gemaakte verkoopstrategie weten wij telkens weer de hoogste verkoopprijzen te realiseren voor onze klanten.

KENNIS VAN DE MARKT

Of het nu gaat om een eengezinswoning, een appartement of een monument; wij kennen de markt als geen ander en zijn actief in ieder segment in Dordrecht / Rotterdam e.o.

TARIEVEN

Wij komen vrijblijvend en kosteloos bij u langs om u te voorzien van een goed onderbouwd prijsadvies en een op maat gemaakte verkoopofferte.

Tijdens het verkooptraject van een woning wordt onderscheid gemaakt tussen opstartkosten en de courtage. Hoewel dit per woning verschilt – afhankelijk van de te volgen strategie en de courantheid – is het uitgangspunt:

• Opstartkosten € 350,- (A-status op funda.nl en professionele woningpresentatie).
• Courtage 1% van de koopsom (met een minimum van € 2.000,-).
• No cure, no pay! Alleen bij een definitieve verkoop, bent u aan ons kosten verschuldigd.

De genoemde bedragen zijn uiteraard inclusief BTW.

Zijn wij de juiste makelaar voor jou?

We beginnen met een vrijblijvend kennismakingsgesprek van ongeveer 45-60 minuten. Na de kennismaking beslis je zelf of je met ons wilt samenwerken. We nodigen je van harte uit om een afspraak te maken en je te laten verrassen door onze service!

Heel fijn bedrijf om zaken mee te doen. Alles is perfect verlopen. Als ik weer een makelaar nodig heb kom ik zeker bij jullie terug. Bedankt!

Wesley Broeders

9,5

Gemiddeld Lees meer