Menu

Verkoopmakelaar

Waarom zou u voor Home 4 you Makelaars kiezen?

Als u uw woning verkoopt, wilt u natuurlijk de beste makelaar. Iemand die de juiste waarde van uw woning bepaalt, een groot bestand heeft aan potentiële kopers en begrijpt hoe de markt in elkaar steekt. Vanzelfsprekend. Maar hoe vindt u de beste makelaar? De oplossing ligt bij Home 4 You Makelaars.

Om het einddoel te bereiken lopen we graag buiten de bewandelde paden en zetten we net dat stapje extra dan traditionele makelaars. We bieden een full-service aanpak. Met de woning ‘onder de arm’ gaan we op zoek naar de juiste koper. Op kantoor, op straat, op de markt of in de kroeg, kopers zijn overal.

gratis waardebepaling en kennismaking

Wij komen graag bij u langs voor een geheel vrijblijvende waardebepaling en kennismaking. Kom ook gerust langs bij ons makelaarskantoor in Dordrecht!

klanttevredenheid

In het klanttevredenheidsonderzoek scoort Home 4 You Makelaars zeer goed vanwege ‘de gedrevenheid, het enthousiasme en de vakkundigheid’. Daarnaast zet Home 4 You Makelaars moderne communicatiemiddelen in, waaronder: WhatsApp diensten. Allemaal ter bevordering van de verkoopbegeleiding.

geen opstartkosten

Uw woning gratis in de verkoop? Dat kan! Ondertussen ontvangt u ons volledige dienstenpakket: van de brochure tot aan de bezichtigingen en juridische afwikkeling koop. Wilt u graag gebruik maken van professionele fotografie en interactieve plattegronden? Dit bedraagt € 200,-. Een A-status op funda.nl met 360 graden foto’s en woningvideo behoren ook tot de mogelijkheden.

no cure, no pay

U kunt op ieder gewenst moment geheel kosteloos onze samenwerking beëindigen. Zolang uw huis niet is verkocht, betaalt u geen courtage. Alleen bij een definitieve verkoop van uw woning, bent u aan ons kosten verschuldigd.

1% COURTAGE

Ons tarief bestaat uit een percentage of een vast ‘all-in’ tarief. Dit is afhankelijk van de verkoopbaarheid (courantheid) en de prijsklasse van uw woning. Uiteraard spelen ook uw eigen wensen hierin een rol. Wanneer wij uw woning hebben gezien en uw wensen uiteen hebben gezet, dan zullen wij u een scherp voorstel doen.


NEEM DIRECT CONTACT OP VOOR MEER INFORMATIE


Vriendelijke, maar ook professionele behandeling. Goede strategie. Altijd snelle reactie. Zeer tevreden!

Olaf Kalf

9,6

Gemiddeld Lees meer