Menu

Verkoopmakelaar

Waarom zou u voor Home 4 you Makelaars kiezen?

Als u uw woning verkoopt, wilt u natuurlijk de beste makelaar. Iemand die de juiste waarde van uw woning bepaalt, een groot bestand heeft aan potentiële kopers en begrijpt hoe de markt in elkaar zit. Vanzelfsprekend. Maar hoe vindt u de beste makelaar? De oplossing ligt bij Home 4 You Makelaars.

Om het einddoel te bereiken lopen we graag buiten de bewandelde paden en zetten we net dat stapje extra dan traditionele makelaars. We bieden een full-service aanpak. Met de woning ‘onder de arm’ gaan we op zoek naar de juiste koper. Op kantoor, op straat, op de markt of in de kroeg, kopers zijn overal.

gratis waardebepaling en kennismaking

Wij komen graag bij u langs voor een geheel vrijblijvende waardebepaling en kennismaking. Kom ook gerust langs bij ons makelaarskantoor in Dordrecht!

opstartkosten

De tarieven variëren van € 0,- (gratis) tot € 500,-. De kosten ervan hangen af van de keuzes die u maakt m.b.t. professionele (lucht)fotografie, interactieve plattegronden, NEN 2580 meetrapport, 360 graden foto’s en woningvideo.

courtage

1% excl. 21% BTW van de gerealiseerde verkoopprijs (met een minimum van € 1.500,-).

no cure, no pay

Zolang uw huis niet is verkocht betaalt u geen courtage. Alleen bij succes, dus alleen bij een definitieve verkoop van uw woning, bent u aan ons courtage verschuldigd.


NEEM DIRECT CONTACT OP VOOR MEER INFORMATIE

Hoe professioneel en kundig deze mannen te werk gaan! Dankzij alle adviezen is ons appartement binnen een maand verkocht. Alle bezichtigingen op 1 dag. En hier word je continu van op de hoogte gehouden. Mannen bedankt!! Ik zal jullie ook aan iedereen aanraden!!

Mevr. Slotboom

9,6

Gemiddeld Lees meer