Menu

Nieuwe website Home 4 You Makelaars

22 dec. 2016

WELKOM OP ONZE NIEUWE WEBSITE

Het was het wachten waard. Hier zijn we dan, geheel vernieuwd maar dichter bij onze passie en kwaliteit dan ooit tevoren. Onze nieuwe website is af en het resultaat mag er zijn. Met een fris design van deze tijd en gebruiksvriendelijkheid op tablet en smartphone zijn we helemaal klaar voor de toekomst! Een website waar u als bezoeker nog beter op uw wenken wordt bediend. Doel was om een website te creëren welke een compleet, maar zeker ook overzichtelijk aanbod biedt van Home 4 You Makelaars. Niet alleen worden onze woningen op sfeervolle wijze gepresenteerd, ook willen we met deze website een goede indruk geven van de Drechtsteden en Groot-Rotterdam.

Één van de belangrijkste wijzigingen is de presentatie van ons woningaanbod: met grote foto’s krijgen potentiele kopers een goed beeld van de woning tot aan specifieke buurtinformatie! Daarbij bieden we ook de mogelijkheid voor de verkopende partij online meer te vertellen over de prettige omgeving in en rondom het te verkopen huis. Verkopen van woningen doen wij, maar niemand anders dan de bewoners zelf kunnen als geen ander uitleggen waarom het fijn is ergens te wonen.

Hierdoor kunnen wij ons nog meer richten waar we goed in zijn, namelijk; aankopen, verkopen en het taxeren van woningen.

Veel kijkplezier…!

 

Meer uit rubriek ... Home 4 You
Reageer