Menu

Taxatie

 

nwwiEen taxatie kan nodig zijn om de financiering van een woning rond te krijgen of om bij onderhandeling over de aankoop van een woning sterker te staan. Welke reden u ook heeft om een woning te willen laten taxeren, het Team van Home 4 You helpt u graag. Taxaties van Home 4 You Makelaars zijn objectief en betrouwbaar en geven geldverstrekkers, hypotheekadviseurs en u als consument een helder inzicht in de wijze waarop een door ons getaxeerde waarde tot stand is gekomen.


Wanneer u een woning door één van onze makelaars wilt laten taxeren, heeft u de keuze uit een ‘gewone’ taxatie of een NWWI-taxatie. In dat laatste geval wordt het taxatierapport gekeurd door het Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI), een instantie die erop toeziet dat uw taxatie volgens de juiste richtlijnen is opgesteld. Alleen taxateurs die aan strenge kwaliteitseisen voldoen, zijn bij het NWWI aangemeld.

Tarieven

  1. Alle ‘gewone’ taxaties voor een vast bedrag van € 199,- excl. btw (ongeachte de woningwaarde)
  2. Toeslag NWWI of Taxateurs Unie € 99,- excl. btw (bijv. voor NHG)
  3. Indien benodigd voor de hypotheek is de nota fiscaal aftrekbaar
  4. Tarief is inclusief alle bijkomende kosten (leges, kadaster, verschotten en administratiekosten)

Spoedtaxatie nodig?

Wij zorgen ervoor dat u binnen 24 uur na de taxatie van de woning het taxatierapport ontvangt, uiteraard ook voor een NWWI-taxatie.
Toeslag voor een spoedopdracht bedraagt € 75,- excl. btw.

Eerst via andere makelaar huis te koop gezet. Na ca 1 jaar geen bezichtigingen en geen reactie. Overgestapt naar Home 4 You en daarna vrij snel bezichtigingen gehad. Ze hadden ook goede foto's gemaakt en goede adviezen gegeven. In de moeilijke huizenmarkt die er was op het moment van te koop zetten was, hebben zij zeer goed gehandeld. Geen moeite was te veel. Uiterst tevreden over deze makelaar. Huis verkocht en alles zeer correct en snel afgehandeld. Kan iedereen deze makelaar zeer aanraden.

Cor Groeneweg

8.9

Gemiddeld Lees meer