Menu

Taxatie

 

nwwiEen taxatie kan nodig zijn om de financiering van een woning rond te krijgen of om bij onderhandeling over de aankoop van een woning sterker te staan. Welke reden u ook heeft om een woning te willen laten taxeren, het Team van Home 4 You helpt u graag. Taxaties van Home 4 You Makelaars zijn objectief en betrouwbaar en geven geldverstrekkers, hypotheekadviseurs en u als consument een helder inzicht in de wijze waarop een door ons getaxeerde waarde tot stand is gekomen.


Wanneer u een woning door één van onze makelaars wilt laten taxeren, heeft u de keuze uit een ‘gewone’ taxatie of een NWWI-taxatie. In dat laatste geval wordt het taxatierapport gekeurd door het Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI), een instantie die erop toeziet dat uw taxatie volgens de juiste richtlijnen is opgesteld. Alleen taxateurs die aan strenge kwaliteitseisen voldoen, zijn bij het NWWI aangemeld.

Tarieven

  1. Alle ‘gewone’ taxaties voor een vast bedrag van € 199,- excl. btw (ongeachte de woningwaarde)
  2. Toeslag NWWI of Taxateurs Unie € 99,- excl. btw (bijv. voor NHG)
  3. Indien benodigd voor de hypotheek is de nota fiscaal aftrekbaar
  4. Tarief is inclusief alle bijkomende kosten (leges, kadaster, verschotten en administratiekosten)

Spoedtaxatie nodig?

Wij zorgen ervoor dat u binnen 24 uur na de taxatie van de woning het taxatierapport ontvangt, uiteraard ook voor een NWWI-taxatie.
Toeslag voor een spoedopdracht bedraagt € 75,- excl. btw.

De begeleiding van het gehele traject van verkoop, heb ik als zeer prettig ervaren. Vader en zoon denken met je mee en komen met goede ideeen waar je wat mee kunt. Hun vriendelijkheid en doortastendheid geven je het vertrouwen, dat jouw zaak in goede handen ligt en dat is erg belangrijk! De dienst die wordt geleverd is ook nogeens tegen een zeer schappelijk tarief!

Ron Heath

Gemiddeld Lees meer