Menu

Taxatie

DE TAXATEUR DIE JOUW WONING OP WAARDE KAN SCHATTEN

Voor verschillende doeleinden kan het zijn dat je een taxatierapport nodig hebt om op objectieve wijze de waarde van een woning vast te stellen. Geldverstrekkers zullen vragen om een taxatierapport bij het aankopen van een nieuwe woning, maar ook bij het oversluiten van je bestaande hypotheek is een taxatie vaak noodzakelijk. Het komt ook voor dat er door minder leuke omstandigheden, zoals een echtscheiding of een overlijden, een taxatie nodig is.

SNELHEID

Bij ons kan je er vanuit gaan dat er een realistische waarde tot stand komt en ontvang je doorgaans het rapport al binnen twee werkdagen! Belangrijk om te vermelden is dat dit alleen zo is als alle dossierstukken compleet zijn. De taxaties worden altijd uitgevoerd conform de strenge validatie eisen van het NWWI.

TARIEVEN

Wij hebben geen vast tarief, maar deze maken wij op maat. Iedere woning in de omgeving is verschillend qua type en grootte, maar ook de eigendomssituatie van de grond is niet altijd hetzelfde. Betreft het een appartement of eengezinswoning? Is het eigen grond of erfpacht? Moet er een verbouwing plaatsvinden? Dit zijn onder andere aspecten die van invloed zijn op het tarief.

GRATIS WAARDEBEPALING

Aan een officieel taxatierapport zijn kosten verbonden. Dit geldt niet voor een vrijblijvende waardebepaling van je woning. Zijn er verhuisplannen en wil je weten wat je huidige woning waard is? Wij komen graag langs voor een gratis indicatie.

Zeer tevreden en snel ons huis verkocht met behulp van
Home 4 You Makelaars. Fijne samenwerking gehad, goed contact via App en telefonisch. Ook later op de avond werden onze vragen nog beantwoordt. Zeker aan te raden, we hebben er een fijn gevoel aan over gehouden.

Mevrouw S. Bakker

9,3

Gemiddeld Lees meer