Menu

Woontips

Onze kennis willen wij graag met u delen! Daarom publiceren wij regelmatig tips voor de aankoop van een woning, tips voor de verkoop van een woning en algemene tips voor huiseigenaren. Heeft u nog tips die niet mogen ontbreken? Laat het ons weten!

ROOKMELDERS VERPLICHT

Vanaf 1 juli 2022 is het verplicht om op elke woonverdieping een rookmelder te hebben hangen. Hoe zit dat precies en waar moet je op letten?

ALLE TIPS BEKIJKEN

 

 


Huis kopen? Check deze 5 tips

Een goed begin is het halve werk, dat geldt ook bij de koop van een woning. Met deze 5 tips kom je goed beslagen ten ijs en wordt de zoektocht naar je volgende woning geen langetermijnproject.

ALLE TIPS BEKIJKEN

 


pinterest-1INSPIRATIE OPDOEN VOOR JE HUIS VIA PINTEREST

Bent u opzoek naar wooninspiratie voor uw nieuwe woning, maar weet u niet zo goed waar u het zoeken moet? Dan kunnen wij u hopelijk een eind op weg helpen! Op Pinterest kunt u inspiratie op doen voor elke ruimte in uw woning. De woonkamer, slaapkamer, badkamer, babykamer, de keuken, noem maar op!

ALLE TIPS BEKIJKEN


TIPS TEGEN WONINGINBRAAK

Woninginbraak kan een grote impact hebben op uw gevoel van veiligheid. Er zijn vreemden in uw huis geweest, ze hebben aan uw bezittingen gezeten en misschien waardevolle spullen meegenomen.

ALLE TIPS BEKIJKEN