Menu
Over Home 4 You Makelaars

Over Home 4 You Makelaars

”Klein team, groot in service!”

Home 4 You Makelaars is een full-service makelaarskantoor. Met al heel wat vlieguren achter de rug weten wij als geen ander wat er speelt op de huizenmarkt. Wij begrijpen dat de verkoop of aankoop van je huis een spannende stap is. Daarom is het prettig als je wordt begeleidt door een fijne én deskundige makelaar. Jij beslist, maar met ons sta je een stuk sterker. Hier kan je op rekenen:

Open en eerlijke communicatie

We begrijpen dat je alle ins en outs wilt weten en het liefste er zelf met je neus bovenop zit. Zouden wij ook doen:) Daarom bespreken en delen we gewoon alles met je.

We zijn er (bijna) altijd

Nog net geen 24/7. We helpen je graag snel en professioneel, ook buiten kantooruren. Dat is, volgens ons, het minste dat je mag verwachten.

Gewoon goede service

Voor ons zo vanzelfsprekend, dat we het eigenlijk bijna niet zouden willen vermelden. We helpen je zoals we zelf ook geholpen willen worden. Gewoon, omdat dat normaal is.

Open en transparant

We willen niet alleen transparant zijn in onze werkwijze, maar ook over de kosten. Daarom vind je op onze website alle tarieven voor onze diensten. Optimale service tegen een eerlijk tarief.

We vertellen je graag meer

Wil je meer weten over ons kantoor en onze diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of kijk eens bij de klantbeoordelingen op funda.nl of wieisdebestemakelaar.nl. Hier zijn we heel trots op!