Menu

Eerst via andere makelaar huis te koop gezet. Na ca 1 jaar geen bezichtigingen en geen reactie. Overgestapt naar Home 4 You en daarna vrij snel bezichtigingen gehad. Ze hadden ook goede foto's gemaakt en goede adviezen gegeven. In de moeilijke huizenmarkt die er was op het moment van te koop zetten was, hebben zij zeer goed gehandeld. Geen moeite was te veel. Uiterst tevreden over deze makelaar. Huis verkocht en alles zeer correct en snel afgehandeld. Kan iedereen deze makelaar zeer aanraden.

Beoordelingen van klanten

Wanneer u uw woning gaat verkopen, maar ook wanneer u een woning gaat aankopen, heeft u een goede makelaar nodig.
Eigenlijk zelfs de beste makelaar! Hoe vind u juist die makelaar die erg goed is, uw begrijpt en doet wat u van hem of haar verwacht?
Op ‘Wie is de Beste Makelaar’ leest u wat anderen van hun makelaar vinden.
Hoe hebben ze de samenwerking ervaren en welke score krijgt de makelaar.

8.9
Gemiddeld
  • Enthousiasme 9.1
  • Snelheid van reageren 8.8
  • Afspraken nakomen 9.2
  • Creativiteit 8.6
  • Marktkennis 8.9

Cor Groeneweg Eerst via andere makelaar huis te koop gezet. Na ca 1 jaar geen bezichtingen en geen reactie. Overgestapt naar Home 4 You en daarna vrij snel bezichtingen gehad. Ze hadden ook goede foto's gemaakt en goede adviezen gegeven. In de moeilijke huizenmarkt die er was op het moment van te koop zetten was, hebben zij zeer goed gehandeld. Geen moeite was te veel. Uiterst tevreden over deze makelaar. Huis verkocht en alles zeer correct en snel afgehandeld. Kan iedereen deze makelaar zeer aanraden.

  • Enthousiasme 9
  • Snelheid van reageren 9
  • Afspraken nakomen 9
  • Creativiteit 9
  • Marktkennis 9
05 mei 2017
Cor Groeneweg

9

De manier van benaderen over de verkoop hebben wij erg prettig ervaren. Was erg ontspannen vanaf het eerste moment. Het is en blijft toch altijd een spannende tijd wanneer je je huis waar je met veel plezier gewoont heb te verkopen. Wij konden ze altijd bellen voor alle de vragen die wij hadden. En de verkoop was ook heel snel gegaan wat ook erg fijn nieuws voor ons was. Bedankt home 4 you.

  • Enthousiasme 10
  • Snelheid van reageren 10
  • Afspraken nakomen 10
  • Creativiteit 10
  • Marktkennis 10
04 mei 2017
Bianca

10

Voor mij was het een groot pluspunt dat er vele bezichtigingen plaatsvonden, er werd niet afgewacht maar daadwerkelijk actie ondernomen om ervoor te zorgen dat het appartement werd gezien door geïnteresseerden, iets wat bij een andere makelaar amper werd gedaan. Deskundigheid en flexibiliteit van de makelaars maakten het voor mij ook makkelijker om zonder zorgen de verkoop aan hen over te laten. Ik kon er makkelijk terecht voor al mijn vragen, bereikbaarheid was top!

  • Enthousiasme 10
  • Snelheid van reageren 10
  • Afspraken nakomen 10
  • Creativiteit 10
  • Marktkennis 10
23 april 2017
Marcella Alessandro

10

Na bijna een jaar onsuccesvol te zijn in de verkoop van mijn woning via een andere bemiddelaar is het via Home 4 You Makelaars gelukt om mijn binnen 2 maanden te verkopen. Van begin tot eind hebben vader en zoon mijn verkoop geregeld en ik ben ze voor altijd dankbaar. Een zekere aanrader!

  • Enthousiasme 9
  • Snelheid van reageren 9
  • Afspraken nakomen 9
  • Creativiteit 9
  • Marktkennis 9
09 december 2016
Marylin

9

Uitstekende zeer vriendelijke begeleiding tegen een zeer vriendelijke tarief. De heren hebben plezier in hun werk en dat merk je aan alle kanten. Denken met je mee, komen zelf met ideeën en hebben gevoel voor humor.

  • Enthousiasme 10
  • Snelheid van reageren 9
  • Afspraken nakomen 10
  • Creativiteit 10
  • Marktkennis 9
12 augustus 2016
els veldhorst

9.6

Een prima en betrouwbare makelaar met een goede prijsafspraak. Komt zijn afspraken na. Persoonlijke benadering doordat het een vader en zoon bedrijf is.

  • Enthousiasme 8
  • Snelheid van reageren 7
  • Afspraken nakomen 9
  • Creativiteit 8
  • Marktkennis 8
02 april 2016
Frank

8

Wij zijn zeer tevreden over Home4Yo. In deze tijd een huis verkopen voordat het zelfs maar op Funda staat, is wat ons betreft een wonder. Dat, met de vraagprijs erbij, die veel hoger was, dan wij en andere makelaars hadden aangeven, is voor ons een reden om hem echt bij iedereen aan te raden! Daarbij de vriendelijkheid, de accuraatheid, de snelheid van reageren op vragen, is eigenlijk een 10 waard! Waarom dan geen 10? Omdat je altijd iets moet willen verbeteren. Wij wensen dan ook Vincent met zijn vader heel veel succes met hun jonge bedrijf. Bart en Marian van Leeuwen

  • Enthousiasme 9
  • Snelheid van reageren 9
  • Afspraken nakomen 9
  • Creativiteit 9
  • Marktkennis 10
24 september 2015
Marian van Leeuwen

9.2

Een prima prestatie voor een goede prijs. -Over het algemeel goed te berijken. -Denken mee. -Houden zich aan afspraken. -De uiteindelijke kopers hebben aangegeven dat de afspraken werden nagekomen en dat ze netjes op tijd waren bij de bezichtigingen.

  • Enthousiasme 8
  • Snelheid van reageren 8
  • Afspraken nakomen 9
  • Creativiteit 7
  • Marktkennis 8
02 juni 2015
Jelmer Hartman

8

Tevreden omdat we goed en snel geholpen zijn met vragen etc.

  • Enthousiasme 9
  • Snelheid van reageren 7
  • Afspraken nakomen 8
  • Creativiteit 8
  • Marktkennis 9
05 november 2014
Bob Hartman

8.2

Afspraken altijd nagekomen, vriendelijk te woord gestaan, goede prijs kwaliteit verhouding of ze nu 1 x of 20 x een bezichtiging hadden afspraak is afspraak, zowel voor de kopende partij of verkopende partij. Ik zal deze makelaar aan een ieder onder de aandacht brengen die een huis wil verkopen.

  • Enthousiasme 10
  • Snelheid van reageren 10
  • Afspraken nakomen 10
  • Creativiteit 10
  • Marktkennis 10
12 oktober 2014
Hennie Klein en Lenie Quak

10

Deze makelaar neemt echt de tijd voor de klant, begrijpt jouw situatie en komt vaak met een passende oplossing.

  • Enthousiasme 9
  • Snelheid van reageren 8
  • Afspraken nakomen 9
  • Creativiteit 8
  • Marktkennis 8
07 maart 2014
Raymond van Loon

8.4

Goede en persoonlijke begeleiding. Mogelijkheid om zelf bezichtigingen uit te voeren. No cure no pay.

  • Enthousiasme 9
  • Snelheid van reageren 8
  • Afspraken nakomen 9
  • Creativiteit 8
  • Marktkennis 8
07 maart 2014
Robbert den Hartog

8.4

Zeer betrouwbare makelaar. Komt afspraken na en verkoopt geen sprookjes. Heeft daarnaast ook geweldig geholpen met verwijzing naar financieel adviseur (BMP finance Barendrecht).Deelt ook in mijn enthousiasme over de gekochte woning!aanrader!!!!!

  • Enthousiasme 10
  • Snelheid van reageren 10
  • Afspraken nakomen 10
  • Creativiteit 10
  • Marktkennis 10
27 februari 2014
E.E.M.Crombach

10

Wij zijn zeer tevreden over Henk en Vincent die ons huis hebben verkocht als makelaars van Home 4 You. Door hun persoonlijke en zakelijk correcte werkwijze is het verkopen van je huis zelfs een prettige ervaring. Hun visie op de verkoop en marktwaarde en de aantrekkelijke provisie is geweldig en geeft vertrouwen. Ook de foto's van het huis zijn zeer professioneel en zorgen voor een mooie uitstraling. Al met al een 10 plus voor de inzet en loyaliteit van Henk en Vincent !

  • Enthousiasme 10
  • Snelheid van reageren 10
  • Afspraken nakomen 10
  • Creativiteit 10
  • Marktkennis 10
26 februari 2014
C Koevoet

10

Zeer tevreden. Goede en heldere communicatie. Commissie niet zo absurd hoog als bij veel andere makelaars. In deze moeilijke tijd toch het huis verkocht voor een redelijke prijs binnen enkele maanden.

  • Enthousiasme 9
  • Snelheid van reageren 9
  • Afspraken nakomen 9
  • Creativiteit 9
  • Marktkennis 9
09 januari 2014
Hans

9

Woning is snel verkocht, binnen 2 weken.

  • Enthousiasme 8
  • Snelheid van reageren 8
  • Afspraken nakomen 8
  • Creativiteit 8
  • Marktkennis 8
09 januari 2014
C.Nennstiel

8

Zijn enthousiast en denken mee

  • Enthousiasme 10
  • Snelheid van reageren 10
  • Afspraken nakomen 10
  • Creativiteit 10
  • Marktkennis 10
06 juni 2013
miranda sempel

10

Ik ben tevreden omdat zij in de huidige markt mijn huis tegen een goede prijs hebben kunnen verkopen tegen een redelijke vergoeding

  • Enthousiasme 7
  • Snelheid van reageren 8
  • Afspraken nakomen 8
  • Creativiteit 8
  • Marktkennis 8
27 mei 2013
R.Gouw

7.8

Zeer tevreden! Snelle verkoop, nette en goede service. Duidelijke uitleg en niet te duur.

  • Enthousiasme 9
  • Snelheid van reageren 8
  • Afspraken nakomen 9
  • Creativiteit 7
  • Marktkennis 9
27 mei 2013
Tamara

8.4

Snelle en correcte service, denken goed mee.

  • Enthousiasme 9
  • Snelheid van reageren 8
  • Afspraken nakomen 10
  • Creativiteit 9
  • Marktkennis 9
24 mei 2013
J.E.Anker - Zorge

9

In juni 2012 hebben wij ons huis (jaren30 tussenwoning) via Home4you in 11 dagen verkocht. Wij hebben voor home4you gekozen nadat we ook met 2 andere, meer traditioneel ingestelde makelaars hadden gesproken (bekende Dordtse makelaars). Wij hadden het gevoel dat een makelaar in deze tijd actief op zoek moet naar kopers en misten dat bij de andere makelaars. Bij Home4you hadden we dat gevoel wel en ze maakten dat waar. Ze zorgen voor goede foto's en hebben een realistiche prijsstelling voor de woning. Bezichtigingen worden erg serieus en professioneel aangepakt. Het is een verademing om de voorwaarden en de courtage (1%) gewoon op de website te kunnen vinden en daar niet over te moeten onderhandelen. Wij kregen waar voor ons geld.

  • Enthousiasme 10
  • Snelheid van reageren 9
  • Afspraken nakomen 9
  • Creativiteit 8
  • Marktkennis 8
13 november 2012
jeroen van der Eng

8.8

Nemen tijd voor je. Ongedwongen sfeer. Persoonlijk contact. Snel resultaat.

  • Enthousiasme 9
  • Snelheid van reageren 9
  • Afspraken nakomen 9
  • Creativiteit 9
  • Marktkennis 9
02 november 2012
R.W.J.A. van Roosmalen

9

Op 25 mei 2012 ging ons appartement in de verkoop bij Home 4 You Makelaars en op 19 juli 2012 was het verkocht. Daarvan hadden we niet durven dromen, maar het is echt waar. Aan de ene kant vroegen wij een realistische prijs voor een prima onderhouden appartement maar de credit's gaan toch echt naar Home 4 You Makelaars. Zij zorgden voor een presentatie en mooie foto’s op de huizensites en reageerde steeds snel op reacties van geïnteresseerden. Bij Home 4 You Makelaars krijgen ook de kopers de aandacht die ze verdienen. Zij krijgen een goede rondleiding door het huis en alle tijd om vragen te stellen etc.. De makelaars zijn “mensen” mensen, positief ingesteld en bijzonder enthousiast, gedreven, betrouwbaar, en nemen de verkopende- en kopende partij serieus. Ze zijn realistisch en komen met goede tips om uw huis nog beter in de markt te zetten. Er was steeds een goed en prettig contact en afspraken werden nagekomen.

  • Enthousiasme 10
  • Snelheid van reageren 10
  • Afspraken nakomen 10
  • Creativiteit 10
  • Marktkennis 10
01 november 2012
Ad en Petra Kortwijk

10

Vanaf de eerste kennismaking tot en met de sleuteloverdracht, was het contact erg goed. Binnen 4 maanden was de woning verkocht! De prijs-kwaliteit verhouding was zeer positief en de service was ook prima. Altijd bereikbaar, ook in de avond en dat is fijn als je werkt. Ook voor potentiële kopers is dit prettig, want bezichtigingen kunnen ook in de avond. Al met al een zeer compleet plaatje en een goede herinnering. Helemaal top!

  • Enthousiasme 10
  • Snelheid van reageren 10
  • Afspraken nakomen 9
  • Creativiteit 8
  • Marktkennis 8
31 oktober 2012
Benita Blaak

9

Ben zeer tevreden over Home 4 you makelaar daar zij hun belofte waar maken en hun afspraken nakomen. Gezien mijn eerdere ervaringen met makelaars had ik in eerste instantie mij bedenkingen toen mij verteld werd dat mijn appartement goed verkoopbaar was, maar niets was minder waar...........binnen 7 weken werd voor de 1ste maal het voorlopig koopcontract getekend, helaas werd dit door werkloosheid van de koper ontbonden binnen de 3 dagen bedenktijd. 2 weken laten melden zich opnieuw een koper en de mondelinge koop kwam opnieuw tot stand. Helaas ging het dit maal niet door, doordat de kopers de financiering niet rond kregen en toen eind december werd het appartement definitief verkocht,3 x blijkt opnieuw scheepsrecht, al snel kwam de ondertekening van het voorlopig koopcontract tot stand en op 15 maart jl vond de overdracht plaats. 22 augustus '12 in de verkoop en eind december '12 verkocht. Dat noem ik nog eens snel in deze tijd. Daarom wil ik Home 4 you Makelaars van harte aanbevelen. No Cure, no Pay...............maar ze zijn hun 1% courtage dubbel en dwars waard. Bedankt!

  • Enthousiasme 9
  • Snelheid van reageren 9
  • Afspraken nakomen 9
  • Creativiteit 9
  • Marktkennis 9
11 april 2012
Karin

9

Henk Mulder van Home 4 you makelaars, is iemand die houd van zijn werk. Dit word dan ook meteen duidelijk als je hem spreek en/of zie. Maar dat werkt zeker ook door in de dingen die hij regelt. Alles word tot in de puntjes geregeld. Home 4 you is geen 9 tot 5 makelaar, als je ’s avonds om 8 uur belt, dan krijg je ze gewoon aan de lijn als of het 2 uur in de middag is. Ook de kosten zijn laag, 1% excl. btw . Dus prijs kwaliteit verhouding is heel erg goed. Dus als u van plan bent om u huis te koop te zetten, dan zou ik zeker Home 4 you bellen. Want dan krijg je een makelaar die houd van vak!En dat werk in het verkopen!

  • Enthousiasme 10
  • Snelheid van reageren 9
  • Afspraken nakomen 10
  • Creativiteit 9
  • Marktkennis 10
22 maart 2012
Jan Hartkoorn

9.6

Pro actief

  • Enthousiasme 7
  • Snelheid van reageren 9
  • Afspraken nakomen 8
  • Creativiteit 7
  • Marktkennis 7
06 februari 2012
M. Redelijkheid

7.6

Zeer betrokken makelaars. Prima marktgevoel,wekken geen irreële verwachtingen . Manier van werken via 'no cure, no pay' en geen uittredingskosten geeft vooraf vertrouwen. De informatieverstrekking vooraf en tijdens het verkoopproces was uitstekend. Vertrouwen is meer dan waar gemaakt. Tenslotte zijn het ook nog erg aardige mensen.

  • Enthousiasme 10
  • Snelheid van reageren 9
  • Afspraken nakomen 10
  • Creativiteit 9
  • Marktkennis 9
22 november 2011
Hans den Ouden

9.4

Home 4 You makelaars heeft binnen 14 dagen een woning voor mij verkocht. Door hun attente reageren en hun positieve instelling was dit mogelijk. Ik wil tevens wijzen op hun snelle en zeer nette behandeling van alle verwerkte stukken in deze. De lage makelaarscourtage en het afrekenen na voltooien van de opdracht was aanbevelens waardig. Ik zou zeer zeker Home 4 You Makelaars aanbevelen.

  • Enthousiasme 5
  • Snelheid van reageren 5
  • Afspraken nakomen 5
  • Creativiteit 5
  • Marktkennis 5
10 november 2011
J.Y.koudenburg

5

omdat HENK ons appartement in zwijndrecht in de van leeuwenbuizen flat heeft verkocht binnen 4 maanden terwijl er toender tijd maar liefst 15 te koop stonden en de eertse serieuze kijker was ook gelijk degene die het gekocht heeft hij heeft ons enorm geholpen onze buurman zijn huis staat nu dik 2,5 jaar te koop (in de flat) en ons huis stond 4 maanden of missch wel korter in de verkoop en jaaa hooor VERKOCHT in een woord SSSSSSSSSSSUUUUUUUUPPPPPPPPPPPEEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRR EN HET FIJNE ERVAN IS DAT JE PAS BETAALD ALS HIJ HET VERKOCHT HEEFT EN EERDER NIKSZOLAS BIJ ANDERE MAKELAARS DIE TOCH WEL GELD KRIJGEN EN ER NIKS VOOR DOEN JA EEN ADVERTENSIE IN DE KRANT MEER NIER NOU MENSEN WIL JE EEN GOEIE MAKELAAR TWIJFEL NIET MAAR NODIG HENK GERUST UIT VOOR EEN GESPREK EN LAAT JE BETOVEREN WAT DEZE MAN VOOR JE KAN BETEKENEN GROETJES DENNIS EN SHARON bedankt henk

  • Enthousiasme 10
  • Snelheid van reageren 9
  • Afspraken nakomen 10
  • Creativiteit 8
  • Marktkennis 10
14 september 2011
sharon

9.4

Ons huis stond al een aantal jaar te koop en we hadden al 2 andere makelaars gehad die van alles beloofden, maar dit niet waar konden maken. Home 4 You heeft ons benaderd en een voorstel gedaan. Het was voor ons in eerste instantie zo iets van "ach wat hebben we te verliezen", maar Home 4 You heeft wel woord gehouden. Naar ons idee heeft Home 4 You net iets meer gedaan om een potentiële koper over de streep te halen. Dat is in deze tijd ook wel nodig, want er vanuit gaan dat een huis zichzelf wel verkoopt is niet meer van deze tijd

  • Enthousiasme 9
  • Snelheid van reageren 9
  • Afspraken nakomen 9
  • Creativiteit 7
  • Marktkennis 7
18 augustus 2011
van der Sluijs

8.2

snelle service / menselijke benadering / actief

  • Enthousiasme 9
  • Snelheid van reageren 9
  • Afspraken nakomen 9
  • Creativiteit 8
  • Marktkennis 8
15 augustus 2011
J.J. v. Vliet

8.6

Wij hadden al 3 jaar ons woning in de verkoop en begonnen erg aan de makelaar te twijfelen. In dezelfde periode werden wij benaderd door Home 4 You Makelaars met de vraag of zij ook ons woning in de verkoop mochten nemen No Cure No Pay. Dit hebben wij gedaan. Al na de eerste bezichtiging die zij hadden gedaan merkten wij al duidelijk verschil met onze oude makelaar. Binnen 5 maanden is het Home 4 You Makelaars dan ook gelukt ons woning te verkopen!!! Ottergracht 21 te Rotterdam koopsom € 140.000,-

  • Enthousiasme 9
  • Snelheid van reageren 9
  • Afspraken nakomen 9
  • Creativiteit 9
  • Marktkennis 9
16 juni 2011
Ronald

9

Na het uitnodigen van diverse makelaars, kwam Home 4 You Makelaars er als een nieuw, jong en fris, nieuwe stijl makelaar in onze optiek als beste naar voren. Dit bleek een goede keuze. Home 4 You Makelaars maakt professionele foto's welke in een eigentijdse brochure worden geplaatst en op een uitnodigende website worden getoond. In overleg met Home 4 You is een reële verkoop prijs bepaald. Dit bleekt ook wel omdat onze woning binnen 2 maanden hadden verkocht, echter de kopers kregen de financiering niet rond en werd de koop ontbonden. Dit was voor ons een tegenslag waar Home 4 You Makelaars goed op heeft gereageerd. Uiteindelijk hebben wij onze woning via Home 4 You Makelaars voor een reële prijs verkocht. Kortom: wij kunnen een iedereen Home 4 You Makelaars aanbevelen. Henk en Vincent bedankt voor jullie enthousiasme, inzet en betrokkenheid!

  • Enthousiasme 10
  • Snelheid van reageren 9
  • Afspraken nakomen 10
  • Creativiteit 9
  • Marktkennis 10
12 juni 2011
Robert

9.6

Ik wilde mijn huis snel verkopen en dacht het, eigenwijs als ik soms ben, wel zonder makelaar te kunnen. Ik had al wat foto's gemaakt en een beschrijving opgesteld. Mijn moeder raadde me aan toch even te bellen met Home 4 You Makelaars. Ze kende makelaar Henk Mulder persoonlijk en zei dat hij altijd zo enthousiast met zijn werk bezig was. Heel anders dan de gemiddelde makelaar die alleen in actie komt om facturen te schrijven. Henk is toen langsgekomen en liet me het verschil zien tussen zelfgemaakte foto's en professionele presentatie. Ook wist hij hoe mijn huis op Funda en de andere woningsites gezet kon worden. Verder zou Home 4 You alle bezichtigingen regelen. Hij werkt op basis van "No Cure No Pay" en pas bij een succesvolle verkoop zou ik Home 4 You 1% courtage moeten betalen. Als ik toch ontevreden zou zijn kon ik kosteloos de opdracht intrekken. Diezelfde avond heb ik nog de opdracht tot dienstverlening getekend, wat trouwens maar één A4'tje was zonder kleine lettertjes. Enkele dagen later kwamen ze langs voor professionele fotografie en tips voor de woningpresentatie. Die vrijdag stond mijn huis al op Funda, en een paar dagen later kwam er al een bezichtiging. Home 4 You heeft in totaal vijf bezichtigingen voor me gedaan, vier onder werktijd en één op zaterdag. We vonden een koper en Home 4 You heeft het koopcontract opgesteld en de gang naar de notaris geregeld. In totaal was mijn woning binnen drie maanden en voor een mooie prijs verkocht. Zonder Home 4 You was dit nooit gelukt!

  • Enthousiasme 10
  • Snelheid van reageren 10
  • Afspraken nakomen 10
  • Creativiteit 8
  • Marktkennis 10
23 mei 2011
Arnold

9.6