Menu

Verhuurmakelaar

Verhuren van uw woning via Home 4 You verhuur

Een leegstaande woning is een kostenpost. Zaak om zo snel mogelijk een huurder te vinden. Betrouwbaar, passend bij het door u gewenste profiel. Want het gaat om uw woning. Kortom: zorgvuldig en snel.

Bij de verhuur van een woning komt veel kijken. Enerzijds regels van de huidige hypotheekverstrekker, anderzijds bescherming van mogelijke huurders, maar ook wettelijke verplichting die elke verhuurder heeft. Daarnaast is het onderhoud en beheer van de woning ook een aandachtspunt.

Met onze kennis en ervaring op de onroerendgoedmarkt in de regio Drechtsteden en Rijnmond, aangevuld met ons enthousiasme, verhuurt u zorgeloos uw woning. Aan de hand van een uitgebreid bestand met woningzoekenden kunnen wij voor u de juiste kandidaat vinden. Uiteraard wordt deze kandidaat door ons vooraf gescreend tijdens een persoonlijk gesprek aan de hand van identiteitspapieren, werkgeversverklaringen, andere eventueel relevante gegevens en het door u vooraf aangegeven profiel.

Mochten wij eventueel niet direct beschikken over de juiste kandidaat, dan gaan wij via onze communicatiekanalen aan de slag om zo snel mogelijk een kandidaat huurder te vinden.

Zeer tevreden en snel ons huis verkocht met behulp van
Home 4 You Makelaars. Fijne samenwerking gehad, goed contact via App en telefonisch. Ook later op de avond werden onze vragen nog beantwoordt. Zeker aan te raden, we hebben er een fijn gevoel aan over gehouden.

Mevrouw S. Bakker

9,3

Gemiddeld Lees meer