Menu

coronacrisis

16 mrt. 2020


Via dit bericht informeren we je over de stappen die Home 4 You Makelaars neemt om jouw en onze veiligheid en de continuïteit van onze dienstverlening te waarborgen tijdens de coronacrisis.

Wij volgen hierbij nauwgezet de richtlijnen van het RIVM en de GGD.

Bezoek aan ons kantoor

• Er zijn aanvullende maatregelen genomen m.b.t. de hygiëne op ons kantoor.
• Wij volgen de instructies om het oplopen van het coronavirus te verminderen.

Wil je wel met ons overleggen, maar niet ons kantoor bezoeken? Geen probleem, je kan ons altijd bellen en mailen. Ook kunnen wij een virtueel overleg inplannen via Skype of WhatsApp.

Informatie over nieuw aanbod

Nieuw aanbod publiceren wij op www.home4youmakelaars.nl/aanbod/. Heb je vragen over een woning die je daar ziet, dan kan je het nummer bellen dat bij de woning staat vermeld, of direct een contact- of (virtueel) bezichtigingsbezoek doen.

Wil je direct een mail ontvangen als er een nieuwe woning op de site komt? Sla dan je zoekopdracht op, zodat je een notificatie krijgt bij nieuw aanbod dat voldoet aan jouw zoekopdracht.

Bezichtigingen

Wij zullen zoveel mogelijk informatie delen over onze woningen, zodat iedereen snel kan zien of de woning interessant is. Hiermee hopen we het aantal onnodige “echte” bezichtigingen tot een minimum te beperken.

Sommige verkopers hebben geen moeite met fysieke bezichtigingen, terwijl andere verkopers dat momenteel liever niet willen. Geen probleem, want dan kijken we naar een alternatief. Bijvoorbeeld een live bezichtiging via Skype of WhatsApp.

Bij fysieke bezichtigingen hanteren we wel strikte regels:

• De makelaar geeft geen hand.
• De makelaar zal minimaal 1,5 meter afstand houden.
• Er zijn maximaal 3 personen in het huis.
• Er wordt voldoende tijd ingepland, zodat we ons niet hoeven te haasten.
• Voor jouw veiligheid en de veiligheid van de eigenaar van de woning: raak niets aan.
• Voel je je niet lekker, of ben je verkouden, zeg dan direct je afspraak af!

Home 4 You Makelaars zal er alles aan doen om het aan- en verkoopproces voor haar klanten te continueren, maar wel op een veilige manier. Deze onzekere tijd vraagt om creatieve oplossingen en flexibiliteit van iedereen. Samen staan we sterk!